En flytt till Jämtland

En flytt till Jämtland

God dag på er alla läsare! Idag tänkte jag lyfta fram en tjänst som faktiskt underlättar en hel del när det väl kommer på tal. Jag har nu bott ett år i Östersund och det var ganska så exakt ett år sedan som jag flyttade från Sundsvall hit. Tidigare idag så tänkte jag på flytten och det var då som jag kom och tänka på att jag anlitade flyttstäd vilket även blir dagens samtalsämne. För mig var det ganska mycket att tänka på när jag skulle flytta, speciellt med tanke på att det var ungefär två och en halv timmes avstånd. Jag ville minimera antalet körningar mellan Sundsvall och Östersund, vilket känns ganska logiskt med tanke på avståndet. Först och främst så fick jag hyra en liten lastbil så att jag kunde transportera alla möbler, som tur var så fick jag med allting på en körning. Farsan var med och kunde ta lastbilen på vägen tillbaka till Sundsvall och sen var det alltså bara städningen kvar. Jag bestämde mig relativt fort för att anlita flyttstäd och det var verkligen skönt. När man har tömt en hel lägenhet och lastat in allting i en ny lägenhet så är städningen av sitt gamla hem det sista man vill göra. Då vill man istället komma till ro i sitt nya hem och genom att anlita flyttstäd så fick jag den möjligheten samtidigt som jag slapp en resa på två och en halvtimme. Givetvis fick jag betala lite för besväret men det var definitivt värt det. Det hade ändå blivit en utgift för mig om jag eftersom jag hade varit tvungen att ta bilen en ganska bra bit. Sen sparade jag väldigt mycket tid på det. Nästa gång jag flyttar så kommer jag garanterat använda mig av flyttstäd igen och det kan jag verkligen rekommendera er andra att göra också.  


Kommentarer är stängda.