Grunden för huset är lagt

Grunden för huset är lagt

Tjenare bloggen! Ni vet hur jag ofta har talat väldigt fint om Jämtland och hur jag någon gång under mitt liv vill flytta hem till Krokom igen. Den tiden är nu kommen, jag äger sen ganska många år tillbaka en tomt i Krokom. Däremot har inget gjorts på tomten för ens en vecka tillbaka, men beslutet kom för redan två veckor sedan. Då bestämde jag mig för att ta tag i allting och kontaktade först en firma som drar enskilda avlopp och arbetar med markarbeten överlag. Någonstans måste man börja och utan avlopp blir det inget vidare hus det kan jag lova er, sen behövs det naturligtvis en ordentlig husgrund också. Nu har det gått en vecka och jag undrar om det inte har blivit dags att snart kontakta några byggare som kan snickra ihop en kåk till mig, för nu är det förberett för avlopp och grunden börjar bli klar också. En skiss på hur huset ska se ut har jag haft sedan lång tid tillbaka och så som grunden ser ut så känns det riktigt bra. Nu ska det bara anlända snickare, elektriker och rörmokare hit för att förvandla grunden till ett redigt hus. Det allra bästa hade varit om jag hittade en entreprenad som kunde göra allt arbete istället för att jag ska sitta i telefon och jaga massa hantverkare. Förhoppningen är att kunna flytta upp till Krokom lagom till dess att vintersäsongen börjar, så att jag kan åka lite skidor i vinter. Jämtland är rena rama paradiset under det halvåret och helt perfekt för någon som tycker om skidåkning. Det är däremot långt kvar till vintern och vi har en fantastisk sommar framför oss med husbygge, det låter inte helt tokigt det heller. Jag kommer åka upp till Krokom med jämna mellanrum för att kolla till bygget, annars hittar ni mig på stranden den här sommaren.  


Kommentarer är stängda.